Cum sa-ti securizezi eficient afacerea, prin platforma Optimum Center

  • Marina Draghici
  • Nici un comentariu

Prin soluții de securitate specifice, adaptate oricărui tip de business, companiile au la îndemână instrumente moderne pentru a-și asigura poziția în piață și pentru a oferi un boost de performanță în atingerea obiectivelor.

Beneficiile acestei soluții pentru companii se traduc într-un control mai bun asupra datelor interne, o protecție sporită a acestora și a dispozitivelor și decizii strategice pentru creșterea business-ului. Soluția garantează o securitate maximă împotriva scurgerilor de informații, a transferurilor interne neautorizate sau a atacurilor din exterior.

Soluția Optimum Center conține cinci module, care oferă acces la informații esențiale pentru performanța companiei și gestionarea eficientă a resurselor.

Riscuri minime, beneficii maxime
Securitatea datelor și Antivirus: Obțineți control deplin și aveți acces la rapoarte detaliate despre dispozitive și utilizatorii lor! Aflați în timp real ce documente sau fișiere au fost copiate în mod neautorizat, având posibilitatea să monitorizați, blocați sau să limitați transferurile de date prin USB, FTP sau e-mail.

Protecție pentru dispozitivele și datele companiei: Prin monitorizarea activă a dispozitivelor din companie, aveți acces oricând la informații privind utilizatorii fiecărui dispozitiv și locația lor, pentru o mai bună gestionare a resurselor! În plus, pierderea sau furtul unui echipament nu vor mai fi un risc crescut, întrucât datele confidențiale pot fi șterse de la distanță și se poate urmări chiar locația dispozitivului, pentru recuperarea acestuia!

Control pentru orice printare: Activitățile neautorizate de printare pot irosi până la 30% din bugetul total de imprimare! Vă puteți optimiza resursele mult mai ușor și evitați consumarea acestora, prin modulul de printare, care monitorizează acțiunile de printare pentru fiecare utilizator, estimează costurile și previne scurgerea informațiilor importante, care vor fi astfel securizate.

Câștig de productivitate: Utilizarea aplicațiilor neproductive sau a canalelor social media în exces se traduc în irosirea timpului angajaților și îndepărtarea de la obiectivele principale. Prin instalarea unei singure aplicații, care nu necesită cunoștințe IT, veți avea acces la rapoarte detaliate privind timpul petrecut la computer și activitățile productive sau neproductive ale angajaților. Veți putea crește ulterior performanța angajaților, prin direcționarea lor către activități care aduc beneficii companiei!

Economisiri de energie: În timp, energia electrică consumată în companie poate reprezenta un procent mare din bugetul alocat resurselor, din lipsa unor soluții se economisire. Puteți salva până la 30% din costurile de energie în fiecare lună, printr-o soluție care vă oferă mai mult control în această direcție și prin identificarea surselor mari consumatoare de energie.

Toate aceste soluții sunt concepute în Cloud, iar funcționarea lor presupune instalarea unui simplu agent pe computer, care oferă securitate crescută și acces ușor pe dispozitive multiple. Implementarea acestor module în companii oferă beneficii vizibile în procesul de diferențiere față de competitori – inovație, proactivitate, protecție și securitate pentru resursele interne!

Clienții Class IT pot exploata acum puterea soluției Optimum Center, prin testarea gratuită a acesteia, inclusă în abonamentul de servicii IT, timp de 3 luni! 

Comentarii