Clientii Class IT sunt mai bine protejati, cu o noua solutie de back-up

  • Marina Draghici
  • Nici un comentariu

Dacă consideri datele interne valoroase pentru business, știi deja că ai nevoie de un back-up profesional, care să-ți asigure protecția datelor și să fie realizat la intervale regulate de timp.

Riscurile unui back-up incorect

Printr-un back-up incorect realizat, compania riscă să piardă date importante, pentru că nu există un tracking adecvat care să ofere siguranța că back-up-ul a fost realizat în întregime, atât pentru stațiile, cât și pentru serverele deținute. În plus, un  incident neplăcut poate cauza pierderi majore de date, fără posibilitatea de a fi recuperate.

Un back-up eficient oferă garanția că datele importante sunt în siguranță și că pot fi ușor recuperate în cazul unei eventuale avarii, a infectării cu un virus sau a unui furt de echipamente.

Class IT instalează în acest moment, la clienți proprii, o nouă soluție de back-up – Protectee, mult mai performantă, care asigură cea mai bună protecție pentru datele clienților.

Beneficiile noii soluții de back-up utilizată de Class IT

Noua soluție oferă echipei de suport IT noi funcționalități de administrare, pentru un mai bun management al tuturor back-up-urilor realizate pentru fiecare client.

  • Siguranța datelor: Datorită acestei soluții, clienții au garanția că back-up-ul a fost realizat și că toate datele au fost salvate. În cazul unei erori de orice fel – întrerupere sau avarie, echipa de suport Class IT este atenționată printr-o alarmă generată automat și poate interveni rapid pentru remediere.
  • Control și gestionare centralizată: Printr-un singur soft, soluția stochează în același loc activitățile de back-up. Ai in permanență control asupra a ceea ce s-a realizat în trecut și setezi ușor parametrii pentru ce vrei să faci back-up, mediul de stocare și momentul realizării acestuia.
  • Costuri reduse și beneficii maxime: Soluția integrată de Class IT este oferită în mod gratuit clienților, care reușesc, astfel, să-și optimizeze costurile și să se bucure de avantajele unei soluții inovative.
  • Aceeași soluție pentru back-up-ul calculatoarelor sau a serverelor, pentru o mai bună organizare, cu posibilitatea de a alege pentru fiecare categorie mediul de stocare – intern, pe HDD-uri sau în Cloud, pe platforme dedicate.

Întrucât protecția datelor companiei depinde foarte mult de soluțiile pe care le folosește firma IT pentru a realiza un back-up, iar inovația și tehnologia sunt elemente care fac diferența între un back-up bun și unul prost, Class IT implementeză cea mai bună soluție de back-up și elimină, astfel, riscurile de securitate pentru clienți.

Comentarii